Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Woonwinkel Rebellenclub breidt uit

Woonwinkel annex woonmerk Rebellenclub opent op 15 maart een nieuwe winkel in Den Bosch. Er zitten nieuwe vestigingen in de planning voor de Randstad en op termijn wordt gedacht aan uitbreiding in België.

Winkel in Amstelveen.

De te openen winkel in Den Bosch ligt in het centrum van de stad. Ook de bestaande winkels in Leidschendam, Baarn en Amstelveen zijn gevestigd 'in de buurt van horeca en vermaak', vertelt Matthijs van Ewijk die vijf jaar geleden met de Rebellenclub begon. In aanvang was dat een shop-in-shop bij Loods 5, maar vrij snel werd besloten om een eigen winkel te openen. Daarnaast er een speciale 'winkel' in Utrecht, gevestigd in Homestudios Experience.

Aandacht voor styling
In de winkels van Rebellenclub is veel aandacht voor de styling en met nadruk wordt gemeld dat klanten worden geadviseerd door stylistes. In de winkel draait het vooral om meubels en in mindere mate om verlichting, vloerkleden en wat woonaccessoires. De meubels worden naar eigen zeggen zoveel mogelijk lokaal geproduceerd en komen uit de koker van 'jonge ontwerpers'. Rebellenclub verkoopt alleen eigen meubels dus niet van andere merken en richt zich op urban lifestyle.

 

 

Online meubel samenstellen
Naast de winkels is Rebellenclub online actief met een eigen webshop en via marktplaats Fonq. Een belangrijk element is dat je online de meubels – vooral de grotere banken – zelf kunt samenstellen en visualiseren. Met iedere stap – element erbij of eraf, stofkeuze, kleur – loopt direct de prijs mee. Ook staan op de site diverse woonstijlen, ingevuld met eigen producten. De winkel profileert zich met 'betaalbaar maatwerk'.

Winkel als clubhuis
Rebellenclub begon vijf jaar geleden en presenteert zich een beetje als 'de rebellenclub'. Winkels worden 'clubhuis' genoemd en de toon op de site is navenant. Wij zijn een club jonge ontwerpers die het helemaal anders doet. We houden van plezier, en niet van ingewikkeld. Daarom zoeken we altijd naar manieren om het makkelijker voor je te maken. En even verder: We hebben een kleine collectie. En dus geen grote magazijnen met voorraad. We doen niet aan Influencer marketing. Naast de fysieke winkels en de online verkoop wil Rebellenclub zich presenteren als merk.

Totale huisinrichting
De winkel in Utrecht is geen gewone winkel, maar een soort showroom die alleen op afspraak is te bezoeken. De winkel is gevestigd in Homestudios Experience, een pand van bouwbedrijf BAM waar toekomstige bewoners van een door BAM gebouwde woning zich kunnen laten voorlichten over de totale inrichting van hun huis zoals dat casco wordt opgeleverd. Naast Rebellenclub zijn dat bedrijven op het gebied van huisautomatisering, keukens en keukenapparatuur, sanitair, verlichting, raamdecoratie, vloeren, verlichting, tegels, dakramen en -kapellen en consumentenelektronica.


 

1 2 3 4 5 6 ... 3183 >
© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten