Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Tarkett laat architecten vloerpatronen ontwerpen

Vloerenproducent Tarkett laat online architecten vloeren ontwerpen met als ingrediënten de pvc planken en tegels van de fabrikant. Deelnemers laten zo zien wat zij kunnen en de fabrikant geeft op speelse wijze informatie over het product en de mogelijkheden daarmee.

De site Flooristhenewplayground.tarkett.com geeft informatie over de pvc collectie van vloerenproducent Tarkett. Ook biedt de site de mogelijkheid om uit de collectie pvc stroken en tegels je eigen vloerpatroon te ontwerpen. Met grote foto´s van specifieke situaties laat de fabrikant op de site wat voorbeelden zien en dat moet deelnemers aanzetten om zelf aan de slag te gaan. Gemaakte ontwerpen worden op de site geplaatst. Via banners op een viertal ´architectensites´ en LinkedIn  maakt Tarkett reclame voor zichzelf en voor de ontwerpers. Want door te klikken op de gemaakte ontwerpen kom je op de site van de maker.

Productinformatie
De actie, die de hele maand april duurt, richt zich met name op architecten, maar staat in principe voor iedereen open. Met de campagne laat Tarkett ´de oneindige mogelijkheden van modulair vinyl zien´, zoals zij het zelf formuleert.
Naast de mogelijkheid tot het digitaal ontwerpen geeft de site informatie over het product zoals legwijze (kliksysteem of te verlijmen) en gebruiksklasse. Dat laatste geeft aan dat het vooral gaat om vloeren voor projectmatige toepassing.

Meer informatie: www.flooristhenewplayground.tarkett.com

 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten