Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Carpet Sign introduceert ā€˜3Dā€™ karpetten van Karim Rashid

Hoe kun je beter een nieuwe tuftmachine introduceren door te laten zien wat deze kan? Producent Carpet Sign doet dat met een collectie die is ontworpen door de Amerikaanse designer Karim Rashid.

Carpet Sign installeerde in maart een machine die ‘3D’ karpetten kan maken en om te laten zien wat zo’n machine kan, werd de Amerikaanse designer Karim Rashid in de arm genomen. Deze ontwierp een zevental verschillende dessins in zes kleuren in zijn bekende stijl. Dat zijn (veelal) organische vormen, overduidelijk ontworpen op de computer.

Bijzondere vormen
Het resultaat is de collectie Lush, bestaande uit karpetten met een bijzondere vorm en opvallende kleuren. Rond, strakke lijnen, felle, vervagende en overlopende kleuren zijn te vinden in de collectie en alles overduidelijk voorzien van diverse poolhoogtes, 3D dus. Volgens Rashid is ieder kleed een ‘optische en sensuele ervaring’. Alle kleden zijn een gesneden pool en gemaaktr van 100% wol.

Introductie
De officiële introductie van de collectie zal plaatsvinden tijdens de meubelbeurs IMM in Keulen aanstaande januari. Carpet Sign is te vinden in het gebouw Design Post, direct tegenover het beurscomplex in Keulen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten