Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Eindexamenexpositie leerlingen HMC Amsterdam en Rotterdam

Binnenkort zijn er weer de jaarlijkse eindexamenexposities van leerlingen van het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam en Rotterdam.

Op 10 en 11 juli is de eindexamenexpositie in Rotterdam en op 17 en 18 juli in Amsterdam. Examenleerlingen tonen dan de creaties waarmee ze hun de opleiding afronden. Op 10 juli is er in Rotterdam tijdens de expositie een programma met onder meer een gastlezing waarvoor je je hier kunt aanmelden.
Op 16 juli is er in het HMC in Amsterdam een programma met een drietal gastsprekers waarvoor je je hier kunt aanmelden. Hieronder een paar voorbeelden van wat bezoekers kunnen verwachten.



Interieur voor trouwlocatie
Marloes den Hollander (opleiding Interieuradviseur, Rotterdam) maakte een plan voor een Frans kasteel waar mensen kunnen trouwen. Haar idee van 'Bed & Wed Fast' resulteerde in ruimtes met een huiselijke sfeer in frisse kleuren.



Trekkershut
De leerlingen van de opleiding werkvoorbereiders Timmerindustrie (HMC Rotterdam) ontwierpen en maakten als  groepsopdracht een trekkershut van 4 bij 6 meter.  Dit houten huis kan worden gebruikt als trekkershut voor fietsers die onderweg als kort verblijf willen slapen.



Houten vliegtuig
Melle van Haalen (HMC Amsterdam) specialiseerde zich in botenbouw, maar kwam tijdens zijn opleiding in contact met de luchtvaart en besloot dit concreet te maken. Het resulteerde in een bijzonder meesterstuk; een houten vliegtuig.



Combineren van hout en leer
Cleo Ebbing (HMC Amsterdam) maakte leren tassen en combineerde dat met hout. Op basis van flexibel hout waarop een tas geklikt kan worden kwam zij tot een aantal producten, samen de  Design your own WOØD collectie vormend.

Plaats en tijden
De eindexamenexpositie in Rotterdam is voor publiek geopend op 10 juli van 15.00 – 21.00 uur en 11 juli van 13.00 – 17.00 uur. In Amsterdam is dat op 17 juli en 18 juli van 15.00 - 21.00 uur.

Meer informatie: www.hmcollege.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten