Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Kampioenen woningstofferen en meubelstofferen

Tijdens de deze week gehouden Interieur Collectie Dagen in Gorinchem werd het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen gehouden en een wedstrijd meubelstofferen.


V.l.n.r.: Robert Notenboom, winnaar Ivo Vermeulen en Richard Janse.

Nationaal Kampioen Woningstofferen werd Ivo Vermeulen, werkzaam bij Behangparadijs John van Zweden in Den Haag. Tweede werd Robert Notenboom van Tebbenhoff Woninginrichting in ’s Gravenzande en de derde plaats was voor Richard Janse, collega van winnaar Vermeulen. De deelnemers moesten op een dag drie opdrachten realiseren waar ze iedere keer anderhalf uur de tijd voor kregen.


V.l.n.r.: Sandra Dick, winnares Leonie Durieux en Monika Naaktgeboren.

Gouden schaar
Tegelijkertijd werd tijdens de beurs een wedstrijd meubelstofferen gehouden. Drie vrouwen gingen met de eer strijken. Eerste werd Leonie Durieux van meubelstoffeerderij Let’s make a Seat uit Leiden. Zij won de gouden schaar. De zilveren schaar was voor Sandra Dick, student aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam. De derde plaats was voor Monika Naaktgeboren van Atelier Mooi by Mo uit Klaaswaal.

Mooie beroepen
Zowel het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen als de wedstrijd meubelstofferen werden (mede) georganiseerd door het Hout- en Meubileringscollege (HMC). Met de gehouden wedstrijden ‘willen de organisatoren laten zien hoe mooi de beroepen meubelstofferen en woningstofferen zijn en dat je hier als woning- of meubelstoffeerder trots op kan zijn’, zo bericht het HMC op haar site.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten