Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

3D karpetten

Fabrikant Carpet Sign kan met een speciale tuftmachine karpetten maken met specifieke hoog/laag structuren. Een strak geometrisch dessin, een grillig zandpatroon of stromend water, alles is mogelijk.

Hoog/laag structuren in vloerbedekking zijn nergens zo sterk zichtbaar (en voelbaar) bij karpetten. Door het variëren van de poolhoogte wordt een zekere structuur waardoor het karpet een eigen gezicht krijgt. Fabrikant Carpet Sign gaat hierin heel ver met de collectie 3D Surfaces die eerder dit jaar werd geïntroduceerd, waarbij designer Karim Rashid de ontwerper was.

Onbeperkte mogelijkheden
Met een speciale machine, aangestuurd door een ‘3-D robot’, heeft Carpet Sign nu de smaak te pakken. Want het aantal mogelijkheden lijkt welhaast onbeperkt. Met ‘gewone’ hoogteverschillen, het creëren van specifieke structuren én het gebruik van verschillende kleuren is niks meer te dol. Een uitvloeisel daarvan is een kleed met grote ‘punten’. Het lijkt op brailleschrift en dat is het ook. Voor de zienden onder ons: er staat geschreven/getuft: I love you.

Meer informatie: www.carpetsign.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten