Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

3x innovatieplatvorm op Domotex

Op vloerenbeurs Domotex komen op drie plaatsen platvormen waar innovaties worden getoond. Exposanten kunnen gratis gebruik maken van deze mogelijkheid.

Onder de naam Innovations@Domotex komen op de beurs (11 t/m 14 januari) in Hannover een drietal podia waar innovaties in het zonnetje worden gezet. Dat kunnen producten zijn, maar ook een nieuw materiaal of een bepaalde hechtingstechniek. De getoonde innovaties worden samengebracht in een aparte gids die ruim voor de beurs aan de vakpers wordt verstuurd. Tijdens de beurs zijn er voor de diverse media rondleidingen onder leiding van een gids waar de producten van de diverse podia worden toegelicht.

Uitgebreide persaandacht 
In samenwerking met diverse interieur- en vakbladen zorgt de beursorganisatie er voor dat er in die bladen artikelen komen over de verschillende noviteiten. Ook op de website van Domotex zal er aan dacht gegeven worden aan de specifieke innovaties en in het voortraject naar de beurs gaan er diverse nieuwsbrieven de deur uit. Op deze manier krijgen exposanten die geselecteerd zijn voor een van de drie podia ruimschoots aandacht

Meedoen? Snel handelen!
In principe kan iedere exposant meedingen naar een plek op Innovaties@Domotex. Een panel van experts zal de inzendingen beoordelen. Deelname is gratis, maar potentiële deelnemers moeten snel handelen want 2 oktober sluit de inzendingstermijn. Medio oktober is de selectie en al duidelijk worden welke exposanten in aanmerking komen voor het nieuwe initiatief.

Meer informatie: www.domotex.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten