Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Aandacht voor ambacht op beurs ShowUP

Bekende merken, startende labels, lezingen over trends en extra aandacht voor ambacht zijn te vinden op ShowUP, beurs op het gebied van home & gift.

ShowUp biedt een mix bekende (inter)nationale merken, producten van jonge ontwerpers, startende labels en een Deens paviljoen met (nu nog) minder bekende labels. Frisse eigentijdse collecties waarbij uniciteit, design en veelal humor hand in hand gaan. Het aanbod varieert van kleinmeubelen, woonaccessoires tot stationery en gifts. Totaal telt de beurs zo'n 400 namen, een groei van 50 ten opzichte van de 'voorjaars'editie van februari dit jaar.

Ambacht op de beursvloer
Voor de komende editie (2 en 3 september) is ambacht een rode draad. Zo zijn er niet alleen ambachtelijk gemaakte producten te zien, maar zijn de makers van de producten ook écht aan het werk. Dit gebeurt in The Store, een plek waar ShowUP laat zien hoe je in een winkel één thema toepast op concept, styling en collectie. Ook wordt in een van de lezingen ingegaan op trends in handgemaakt en duurzaam design. Andere lezingen gaan over Instagram trends, design- en interieurtrends, kleurentrends en de vertaling van trends naar de winkelinrichting.

Bezoekersprofiel
ShowUP richt zich op inkopers van woonwinkels, webshops, conceptstores, warenhuizen en museumwinkels. De beurs wordt gehouden op 2 en 3 september in Expo Haarlemmermeer, gevestigd in Vijfhuizen (nabij Schiphol).

Meer informatie: www.showup.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten