Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Aandacht voor duurzaam wonen op vt wonen & designbeurs

De vt wonen & designbeurs krijgt een duurzaam accent. Er komt een 'duurzame route', er zijn lezingen over duurzaamheid en er worden tijdens de beurs Duurzaam Wonen Awards uitgereikt.
 


De aandacht voor het begrip duurzaamheid is niets nieuws en iedere beurs, groot of klein, doet er wel 'iets' aan. De in oktober te houden vt wonen & designbeurs neemt hierin nu een grotere stap en werkt samen met The Substitute, een online platform dat in 2019 de (eerste) Duurzame Woonbeurs organiseerde, evenement waar bedrijven, merken, start-ups en ontwerpers die zich bezig houden met duurzame inrichting van het huis zich presenteerden.

Krachten bundelen
Vanwege corona vielen beide beurzen daarna stil, maar beide bundelen nu hun eigen sterke punten. ''Wij hebben de kennis en het duurzame netwerk, zij hebben 90.000 bezoekers', aldus Marieke Kamphuis, van The Substitute.

 

 

Duurzaam inrichten
Op de komende vt wonen & designbeurs is er een zogenaamde duurzame route. Deze gaat langs exposanten die op een of andere manier het predicaat duurzaam krijgen en op de beurs herkenbaar in beeld worden gebracht met een speciaal label. Ook zijn er lezingen over duurzaam inrichten en kunnen bezoekers 'duurzaam stylingadvies' inwinnen bij aanwezig stylistes, zo belooft de beursorganisatie.

Andere locatie beurs
De vt wonen & designbeurs werd altijd in de RAI in Amsterdam gehouden, maar daarvan wordt nu afgeweken. De beurs wordt nu gehouden in Expo Greater Amsterdam, tot voor kort bekend als Expo Haarlemmermeer. Deze is gevestigd in Vijfhuizen, vlak bij Schiphol. De beurs vindt plaats van 4 tot en met 9 oktober.

Meer informatie: www.vtwonenendesignbeurs.nl en www.thesubstitute.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten