Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Aandacht voor slapen tijdens beurs Heimtextil

Tijdens Heimtextil is er alle dagen een programma waarin experts hun visie geven omtrent slapen. Dit gebeurt aan de hand van thema's zoals sport, duurzaamheid, digitalisering en interieurdesign.
 


Naast een tweetal hallen vol met dekbedden, overtrekken, kussen en matrassen geeft Heimtexil (7 tot en met 10 januari in Frankfurt) informatie over slapen, slaapapps, trends in de inrichting van slaapkamers en andere slaapgerelateerde zaken. Dit gebeurt door middel van lezingen, voordrachten en discussies die worden opgehangen aan een vijftal thema's waarbij slaap wordt gerelateerd aan duurzaamheid, sport, digitalisering, interieur en gastvrijheid. Bij het laatste thema gaat het om de link tussen slapen en de hotellerie.

Onderzoek
Om de diverse thema's uit te diepen zijn er experts aanwezig die onder meer zullen vertellen over de stand van zaken rond wetenschappelijk onderzoek naar slapen. Ook de Duitse topsporter Susi Erdmann, de Engelse slaapcoach Nick Littlehales en twee Duitsers die zich profileren als Schlafonaut zullen hun kennis delen omtrent hun ervaringen met slapen. Vanuit de industrie zijn onder meer Auping, Hästens, IKEA en Lattoflex aanwezig die ter plekke bepaalde nieuwigheden zullen presenteren. Alle activiteiten vinden plaats in de foyer van hal 11.0 onder de noemer Sleep! The Future Forum.

Meer informatie: www.heimtextil.messefrankfurt.com


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten