Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Aanpassing beursdata De Woonindustrie

De najaarsbeurs in De Woonindustrie wordt in verband met de restricties rond corona verspreid over twee periodes. Daarnaast vervalt de consumentendag.

De najaarsbeurs in De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein zou plaatsvinden van 13 tot en met 16 september, maar de laatste dag hiervan vervalt. Tegelijkertijd komen er twee extra beursdagen op 20 en 21 september. Hiermee hoopt de beursorganisatie het aantal bezoekers beter te kunnen spreiden vanwege de voorschriften rond corona en de daarmee samenhangende beperkingen.

Geen consumentendag
Er is een landelijk protocol voor het organiseren van vakbeurzen, consumentenbeurzen zijn vooralsnog niet mogelijk. Dat is de reden waarom de consumentendag in de Woonindustrie, altijd op de eerste dag van de beurs, dit najaar vervalt.
Op dit moment wordt gewerkt aan een concrete invulling van het toelatingsbeleid tijdens de beurs. Hieronder vallen onder meer een verplichte registratie vooraf en waarschijnlijk zal er gewerkt worden met bepaalde tijdvakken waarin bezoekers worden toegelaten.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten