Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Activiteiten tijdens najaarsbeurs De Woonindustrie

Tijdens de najaarsbeurs in De Woonindustrie zijn er alle dagen diverse activiteiten. Vooral op de eerste dag, de dag dat ook consumenten in het beurscentrum worden toegelaten.
 


Naast het aanbod van de exposanten biedt beurscentrum De Woonindustrie i(DWI) in Nieuwegein tijdens de najaarsbeurs (1 tot en met 4 september) een randprogramma met diverse activiteiten en extra's. Vierdejaars leerlingen van het Bouw & Interieur College ROC Midden Nederland laten via een expositie hun werkstukken zien. '3D-artiest' Arne Lubbers laat zien hoe je met 3D-visualisaties een professioneel interieuradvies kunt geven en op maandagmiddag 2 september is er een workshop waarin bezoekers kunnen zien hoe je (meer) business kunt halen door het gebruik van Pinterest.

Bloemen 'plukken'
De meeste activiteiten vinden plaats op de eerste dag van de beurs de zogeheten consumentendag. Bezoekers kunnen (op afspraak) interieuradvies krijgen van stylistes van BNS Crisp, exposant ABB geeft persoonlijk advies voor een 'slimmer huis', bij exposant Stylerz kunnen bezoekers bloemen 'plukken' en deze omvormen tot een boeket, stylist Theo-Bert Pot presenteert zijn visie op de laatste kleur- en woontrends, exposant NIA geeft 'inspiratiebeelden uit de media' en organiseert een workshop waar je je 'persoonlijke kleurenkaart' kunt samenstellen. Bezoekers kunnen bij het bedrijf Groendak informatie verkrijgen over de mogelijkheden van een met groen beplant dak.

Meer informatie: www.dewoonindustrie.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten