Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Afgeslankt Intirio samen met TrendZ in één beurs

Een sterk verkleind Intirio en de nieuwe beurs TrendZ worden gezamenlijk eind januari gehouden. De beursorganisatie denkt dat de twee beurzen elkaar goed aanvullen.

Intirio (27 t/m 29 januari in Gent) wordt voor de 21e keer gehouden, voor TrendZ is het de eerste editie. Intirio zou pas weer in 2020 plaatsvinden, zo werd direct na de beurs in 2018 bekend gemaakt, maar een paar maanden later werd besloten om toch in 2019 weer van de partij te zijn. Oorzaak van deze draai? Intirio werd begin dit jaar overgenomen door Easyfairs en deze beursorganisatie besloot de nieuwe beurs TrendZ te koppelen aan een toch te houden Intririo. Deze zou dan weliswaar in afgeslankte vorm plaatsvinden, maar kon in ieder geval de jaarlijkse cyclus vasthouden, zo was de gedachte.

Intirio nu voor Belgische markt
Die gedachte is doorgezet en Intirio vindt inderdaad komend jaar weer plaats, maar het wordt wel een zeer sterk uitgedunde editie. Tot op heden staan er slechts 25 namen op de deelnemerslijst waarvan slechts een uit Nederland. De reden dat de beurs desondanks doorgaat, komt omdat een aantal Belgische exposanten dat graag wilde, zo laat Easyfairs weten. Intirio wordt daarmee dit keer een beurs voor met name de Belgische markt.

Eerste editie TrendZ
TrendZ is nieuw en een Belgische variant van de beurs die al een aantal jaren in Nederland wordt gehouden door de Evenementenhal. Omdat Easyfairs ook eigenaar is van Evenementenhal (en daarmee van TrendZ) was het relatief makkelijk om deze beurs te 'exporteren' naar België. TrendZ biedt onderdak aan aanbieders van accessoires waaronder woonaccessoires en heeft daarmee voor een deel overlap met het bezoekersaanbod van Intirio. Volgens Easyfairs zijn de beurzen complementair en daarom worden de beide beurzen gezamenlijk in één hal gehouden. Bezoekers met een kaartje voor Intirio hebben dus toegang tot TrenZ en vice versa. 

Woonaccessoires en meer
TrendZ gaat van start met zo'n zestig deelnemers, voornamelijk uit België en deels uit Nederland. Opvallend; een paar exposanten die vroeger op Intirio stonden, zijn nu present op TrendZ. Naast woonaccessoires vindt de bezoeker er producten voor bed en bad, bloem- en tuindecoratie, geurtjes, cadeauartikelen en 'lifestyleproducten'.

Meer informatie: www.intirio.be en www.trendzbelgium.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten