Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Albert Heijn en bol.com openen 700 nieuwe afhaalpunten

De komende weken worden in bijna alle vestigingen van Albert Heijn afhaalpunten van bol.com gevestigd. De meeste bestellingen kunnen binnen 24 uur worden opgehaald.

Vier van de vijf vestigingen van Albert Heijn in België en Nederland krijgen een afhaalpunt van bol.com, totaal ruim 700. Klanten kunnen aangeven of zij hun bestelling bij bol.com willen afhalen bij een Albert Heijn-winkel en bestellingen op werkdagen voor 23.00 uur kunnen de volgende dag vanaf 15.00 uur worden opgehaald. Zodra de bestelling klaarligt, ontvangt de consument een e-mail. Bol.com bestellingen vanaf 20 euro worden gratis bezorgd. Klanten kunnen binnen 30 dagen hun bestelling ook kosteloos retourneren bij Albert Heijn.

Gemak
Na de overname van de webwinkel door Ahold in 2012 opende Albert Heijn in 59 winkels een afhaalpunt. Dat werd gewaardeerd door de klanten en nu worden in korte tijd bijna alle winkels van AH voorzien van zo’n afhaalpunt. Uit onderzoek blijkt dat klanten tevreden zijn over de service omdat zij het handig vinden omdat zij het ophalen van hun pakketje kunnen combineren met het doen van boodschappen. Ook het niet thuis hoeven te blijven voor bezorging de ruime openingstijden van Albert Heijn-winkels worden ervaren als toegevoegde waarde.

Snelle expansie
Bol.com startte in 1999 met de online verkoop van boeken en cd’s. Jaren later kwam daar consumentenelektronica bij. In februari dit jaar volgde een uitbreiding met klus- en tuinartikelen en in mei werd het assortiment verder uitgebreid met 20.000 woonartikelen. Daarmee is bol.com naar eigen zeggen de grootste aanbieder van woonproducten in Nederland.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten