Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Alles voor de vloer op beurs Domotex

Trends, nieuwe producten, praktische demonstraties en talloze lezingen staan op het programma voor Domotex, de beurs voor professionals in vloerbedekking.
 


Domotex, beurs voor vloerbedekkingen, legt voor de komende editie (10 tot en met 13 januari in Hannover) nog meer nadruk op het duiden van grote trends en de relatie tussen deze trends en vloerbedekking. Denk daarbij aan algemene trends als aandacht voor duurzaamheid en gezondheid en aan specifieke trends als aandacht voor akoestiek. Belangrijkste onderdeel van de beurs blijft het tonen van producten en de wijze waarop deze worden verwerkt. Daarbij komen vrijwel alle soorten vloerbedekking aan de orde. De totale beurs omvat totaal 11 hallen.

Halindeling
Handmatig vervaardigde tapijten zijn te vinden in hal 2, 3 en 4, machinaal vervaardigde karpetten in hal 5, 6, en 7, kamerbreed tapijt in hal 11, pvc, linoleum en laminaat in hal 12, houten vloeren, parket en 'buitenparket' in hal 12 en 13. In deze laatste hal gaat het voornamelijk om afwerkings-en onderhoudsmiddelen en wordt informatie gegeven over leg- en verwerkingstechnieken, veelal via praktische demonstraties. Hal 8 is gereserveerd voor het tonen van trends en de manier waarop deze kunnen worden verwerkt in een praktische ruimtelijke invulling.

Van duurzaam tot digitaal
Tijdens de beurs zijn er dagelijks rondleidingen, veelal thematisch ingevuld, bijvoorbeeld met nadruk op design of duurzaamheid. Ook zijn er dagelijks talloze lezingen over een keur aan onderwerpen. Zo komen onder meer aan de orde: oppervlakteschade aan parketvloeren, lichtechtheid en vloerbedekking, duurzaamheid in relatie tot vloerbedekking , risico's bij zwevend leggen, het gebruik van robots bij het leggen van vloeren en meerdere lezingen over digitalisering.

Gratis tickets
Ge├»nteresseerd? Klaar om in januari af te reizen naar Hannover? Registreer je als bezoeker en regel via http://www.domotex.de/ticketregistration een gratis toegangsticket.

Meer informatie: www.domotex.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten