Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Alma Feenstra directeur Expertisecentrum Meubel

Alma Feenstra is de nieuwe directeur van Expertisecentrum Meubel in Woerden. Zij is de opvolger van Willem Kalis die tot september als adviseur aan het ECM verbonden blijft.

Feenstra heeft ervaring in het onderwijs en is gespecialiseerd in marketing in communicatie. Voor haar komst naar Expertisecentrum Meubel (per 1 april) was zij directeur marketing en communicatie bij het ID College in Gouda en had dezelfde functie bij mbo Rijnland in Gouda en Leiden.

Centrum voor kennis en onderwijs
Het Expertisecentrum Meubel (ECM) profileert zich als centrum voor leren, werken en groeien in de meubel- en interieurbouwbranche.' Daarbij wordt de aandacht gericht op scholing, werkgelegenheid en mobiliteit, loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid en vakopleidingen. Daarnaast houdt het zich bezig met leermiddelen en examinering voor vmbo en mbo, subsidies voor scholing en opleidingen en bevordering van instroom vanuit het mbo en doet het onderzoek.
Het ECM begon in 2015 uit de samenvoeging van Stichting Scholing en Werkgelegenheid Meubel (SSWM) en Kenniscentrum SH&M leermiddelen en examinering.

Meer informatie: www.ecmeubel.nl


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten