Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Als een blok is slaap vallen met Hästens

Hästens is vooral bekend van dure boxsprings voor grote mensen, maar verkoopt ook beddengoed voor kinderen. Naar verwachting komen er later dit jaar ook speciale kinderboxsprings op de markt.

Hästens introduceert deze zomer een nieuwe kindercollectie beddengoed onder de naam Hästens Hästar. De overtrekjes en sloopjes zijn verkrijgbaar in de ton sur ton kleuren wit en grijs/blauw. In de stof zit een geweven silhouet van het paardenmotief van Hästens en schaapjes tellen wordt dus paardjes tellen. De overtrekken zijn er in diverse maten variërend voor kinderwagens en ledikantjes tot meer volwassen maten voor eenpersoonsbedden.

Kinderboxsprings
Wie zijn of haar kind helemaal in stijl wil laten slapen, kan kiezen voor een Hästens pyjama waarmee de kleine ongetwijfeld als een blok in slaap zal vallen. Hoewel het exclusieve en dure beddenmerk behoorlijk uit het zicht is verdwenen, wordt er langzaam gewerkt aan een hernieuwde positie op de markt. De kidscollectie mag dan klein zijn, maar kleine mensen worden groot en waarom niet op jonge leeftijd de kleintjes merkbewust maken, zo denkt de Zweedse fabrikant. Waarschijnlijk later dit jaar komen er speciale kinderboxsprings op de markt.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten