Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Amazon moet op taalcursus

Techreus Amazon zet stapje voor stapje voet op Nederlandse grond. Wie wat wil bestellen moet dat doen via de Duitse site en ontdekt dat er nog veel schort aan het gebruik van de Nederlandse taal.


Al jaren wordt aangekondigd dat webwinkelier Amazon Nederland zal betreden, maar daar is nog weinig van terecht gekomen. Niet onbegrijpelijk want Nederland is een klein land en heeft ook nog eens een eigen taal en waarom zou je je als wereldspeler richten op zo'n markt? Via de Nederlandstalige site kun je tot nu toe alleen boeken bestellen, het product waar Amazon ooit mee begon. Andere artikelen bestellen kan wel via de Duitse site, maar lang niet alles is leverbaar hoewel volgens Alex Ootes, vice-president Pan-Europe van Amazon er 250 miljoen artikelen 'met een snelle levertijd' te verkrijgen zijn.

Producteigenschappen
Twee jaar nadat we hier constateerden dat de Duits-Nederlandse site totale bagger was, nemen wij nog eens een kijkje en plukken wat relevante highlights uit het assortiment. Neem de schommelstoel Zolta, een namaak van de designklassieker RAR van het duo Eames. De stoel heeft in de beschrijving van Amazon een handige sitzform en een metaal beinverstärkung. Prettig om te weten.
De stoel is uit perfect gevormde polypropyleen afgehandeld. De glijders zijn gemaakt van lichte, gelakt hout en de verstärkungsstruktur bestaat uit zwart gelakt staal. Alles is nauwe verbindt met stahlschrauben
. Deze fysieke eigenschappen zijn belangrijk want Duitsers willen graag weten wat voor vlees ze in de kuip hebben en zijn dol op productomschrijvingen.

Mogelijkheid te hobbelen
Daarna volgt nog wat gebrabbel over ontwerp, vorm en interieur, maar het klapstuk wordt bewaard voor het eind: Een ander voordeel van de meubel is zeker de mogelijkheid te hobbelen. Altijd handig om te weten als je een schommelstoel koopt. Voor de prijs hoef je het niet te laten: 62,99  euro. Wie wil overgaan tot bestelling wacht echter een teleurstelling: Er zijn momenteel geen verkopers die dit item bezorgen op het geselecteerde bezorgadres in Nederland.

Met fusselbildung
We proberen een schapenvacht. Dat blijkt zowel lammfellimitat tapijt als gezellige schapenvacht bettvorleger sofa Mat te heten. Ook hier worden eigenschappen van het product toegelicht: de huiden hebben een zeer hoge wolldichte waardoor de vacht zeer zacht en zacht is. Bovendien is het onderhoudsvriendelijk: deze zacht deken is wasbaar op 30 °C & droger (. wassen apart). Met fusselbildung, blijft eeuwig zacht en soft.
De schapenvacht blijkt bij nader inzien te bestaan uit 100% polyester, dat valt tegen. Maar wel multifunctioneel inzetbaar: Ideaal als een deken of drapiert over uw favoriete stoel.Oford 600D-LUX-polyester
Een ander populair product is de zitzak, in dit geval het BuBiBag Gamer kussen. Deze zitzak kan worden gebruikt voor gamen en loungen, zo belooft Amazon en – gerustellend om te weten - het gebruikte Oxford 600D-LUX-polyester is van 1A-kwaliteit. Prettig is ook om te beseffen wat er gebeurt als je gaat zitten: Door de hoogwaardige piepschuimkorrels wordt je lichaamstemperatuur gereflecteerd, zodat er een aangename zittemperatuur ontstaat. Extra zekerheid over het zitcomfort krijg je al bij voorbaat: Onze zitzakken worden al aan het begin optimaal gevuld, zodat je niets meer hoeft bij te vullen.

Geurarme microparels
Hoewel? Amazon levert ook een navulkit met EPS-korrels van virgin premium kwaliteit, vulling voor het vernieuwen en opvullen van zitkussens en hondenmanden. Waarom deze navulkit? Barsten de korrels, deuken ze in, vergaan ze, verdwijnen ze? Wat maakt het uit, het zijn geurarme microparels; moeilijk ontvlambaar conform DIN 4102/bouwmaterialenklasse B1. Dat stelt zeker de hond gerust.

Eventueel bezorging
Na al dat softe gedoe dan maar iets hards wat ook nog lekker strak is? Wat te denken van de Home Direct Nowara N1 1A Moderne kastenwand voor de woonkamer? We slaan de productomschrijvingen even over want dat geloof ik wel. Wat in ieder geval opvalt is de levertijd: Bezorging eventueel na kerst.

Aribert Guiking

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten