Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ambiente 2020: Handmade in ….........

Momenteel wordt in Frankfurt Ambiente gehouden, beurs voor functionele, decoratieve, handige en leuke producten, veelal in massa geproduceerd. Opvallend veel standhouders laten het tegenovergestelde zien: dit is made by hand..
 


Net voor het weekend begon de beurs Ambiente (nog tot en met morgen in Frankfurt) met een gigantisch aanbod van huishoudelijke producten, woonaccessoires en hallen vol producten voor een leuk gedekte tafel, gadgets en nog heel veel meer. Het zijn vaak producten die in enorme hoeveelheden industrieel worden vervaardigd. Tegelijkertijd laten nogal wat standhouders weten dat hun houten snijplanken, schalen, kaarsenstandaards of kussens met de hand gemaakt zijn. Dus zeker geen massaproducten die ergens in een (anonieme) fabriek zijn gemaakt.

Coronavirus
Heel veel producten die nu op de beurs te zien zijn komen uit China. Grote vraag voor veel standhouders is nu of zij (later dit jaar) hun producten op tijd ontvangen. Want niet zichtbaar, maar tegelijkertijd overal aanwezig op de beurs is het coronavirus: hoe ontwikkelt dat zich in China, hoe lang duurt het vooral fabrieken weer gaan produceren, is er wel genoeg vervoer beschikbaar en als het allemaal langer gaat duren, wat dan?

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten