Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ambiente in Frankfurt: waar vind ik wat?

Op 3 februari begint Ambiente, in combinatie met de beurzen Christmasworld en Creativeworld. Vanwege de enorme grootte is het slim om van te voren uit te zoeken waar je moet zijn. Dat kan met een handige interactieve plattegrond.

 

Overzicht van beursindeling per hal. Hal 5 is gereserveerd voor Christmasworld.

Over twee dagen begint in Frankfurt Ambiente, beurs voor onder meer woonaccessoires, kleinmeubelen en decoratieve verlichting. De beurs is kleiner dan gewoonlijk want snel na de editie van 2020 kwam het coronavirus overwaaien uit China waardoor de beurs in 2021 en 2022 niet kon worden gehouden. Nu het wel kan, is er toch enige terughoudendheid bij bedrijven want het aantal deelnemers is minder dan voorheen. Toch is het in Frankfurt groter en drukker dan normaal.

Clustering van beurzen
Ambiente wordt namelijk gecombineerd met de beurzen Christmasworld en Creativeworld. Creativeworld viel voorheen al onder de paraplu van het veel grotere Ambiente, maar Christmasworld (normaal een aparte beurs met vooral kerstspullen) komt daar nu bij in hal 5. Let op: ook in de hallen 5.0, 5.1 en 6.0 zitten exposanten die onder Christmasworld vallen. Voor lezers van Yataz meteen een geruststelling: het segment Living van Ambiente is van geringe omvang en concentreert zich in de hallen 3.0, 3.1 en 4.2. Voor wie geïnteresseerd is in puur producerende bedrijven kan terecht in de hallen 10.2, 10.3 en 10.4.

Meer keuze
Voor wie wat verder wil kijken dan alleen woonaccessoires en daaraan gerelateerde producten is het dé gelegenheid om dat nu te doen, juist vanwege het samenvoegen van de verschillende beurzen. Dus als je op zoek bent naar stationery, schrijfwaren en leuke cadeautjes dan zijn die met name te vinden in de hallen 4.2, 6.2 en 10.1. Wie op zoek is naar spullen voor de keuken of tafelgerei moet sowieso naar Frankfurt want dat segment is met afstand het grootste. 

 

Plattegrond van hal 3.0.

Handig hallenplan
Enige planning vooraf is aan te raden. Ga op de website naar Planning & Preparation en klik op Exhibition Grounds. Dan verschijnt een interactief hallenplan waarop je per hal/verdieping kunt zien om welke producten het gaat, welke standhouders er aanwezig zijn en waar ze precies staan. Klik op de stand en je krijgt een pop up met gegevens van de standhouder, inclusief een verwijzing naar de website.

Meer informatie: www.ambiente.messefrankfurt.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten