Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ambiente: megabeurs voor producten rond Geven, Leven en Eten

Vrijdag start Ambiente, beurs voor functionele en decoratieve producten om het leven in huis aangenamer te maken. Daarnaast biedt de beurs een trendshow en een attractief randprogramma.


De beurs biedt een enorm aanbod van allerlei producten binnen een onderverdeling in Giving, Dining en Living. Bij het eerste onderdeel gaat het om producten als bijouterieën, kalenders, zeepjes, tassen, sleutelhangers, geurtjes, gadgets, kortom een onafzienbare rij cadeauartikelen. Bij Dining gaat het om het om van alles om de tafel mooi gedekt te krijgen en het onderdeel Living geeft onder meer kleinmeubelen, spiegels, plaids, kandelaren, verlichting en woonaccessoires in alle kleuren, maten en materialen.

Trendshow
Binnen dit ongelofelijke aanbod (4500 exposanten) is er een trendshow waarbij door middel van honderden producten van exposanten een viertal trends worden gevisualiseerd. Als basis voor deze trends is wereldwijd gekeken naar ontwikkelingen op het gebied van mode, design en architectuur. Zo krijgt de bezoeker een ‘pad door de jungle van stijlen’, aldus een toelichting van Messe Frankfurt. Het betekent een kijkje in de toekomst van nieuwe kleuren, vormen, dessins en materialen.

Speciale shows 
In Galleria tussen hal 8 en hal 9 staan de winnende producten voortgekomen uit de wedstrijd Design Plus. De producten zijn geselecteerd op design, gebruiksgemak en gebruikte materialen. Onder de noemer Next zijn producten te zien van designgeoriënteerde kleine bedrijven in hal 9.3, 11.0 en 11.1. Het onderdeel Talents (hal 11.0) promoot de talenten van morgen waarbij gekeken wordt naar de combinatie van creativiteit en commerciële mogelijkheden. Daarnaast zijn er meerdere speciale shows, innovatieplatforms en podia waar ondermeer onderwijsinstituten zich presenteren. Speciale aandacht wordt besteed aan aanbieders die zich richten op de projectmarkt.

Veel Nederlandse deelnemers en bezoekers
Geïnteresseerden voor het onderdeel Living kunnen zich concentreren op de hallen 8.0, 9.0 en 11.0. Hier vindt de bezoeker meubelen, huishoudtextiel, accessoires, verlichting en decoratiemateriaal. Deelnemers zijn ondermeer Clayre & Eef, Eichholtz, Fatboy, Kersten, Richmond Interiors, Rivièra Maison, Riverdale en van Roon Living. Totaal vertegenwoordigt Nederland 152 exposanten. Veel Nederlanders bezoeken de beurs. Na Duitsland en Italië staat Nederland qua bezoekersaantallen op de derde plaats.

Ambiente wordt gehouden van 15 t/m 19 februari
Meer informatie: www.ambiente.messefrankfurt.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten