Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Anticorona-rolgordijn

Liedeco introduceert een transparant rolgordijn om de werkomgeving te beschermen. Het is ontworpen voor kantoorgebruik, maar ook toepasbaar in detailhandel, zorg of onderwijs.
 


Het Liedeco Protection Screen is in vorm en toepassing feitelijk een gewoon rolgordijn, maar is speciaal ontworpen als product om de mogelijke verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De 'stof' bestaat uit een doorzichtige folie van PET die enerzijds af- en beschermt en anderzijds een volledig doorzicht heeft zodat contact met bijvoorbeeld collega's mogelijk is. Het voordeel van het systeem ten opzichte van vaste doorzichtige schermen is de flexibiliteit; snel op- of afrollen is mogelijk al naar gelang de situatie.

Handbediend of motorisch
De ophanging van het 'anticoronarolgordijn' kan direct aan het (systeem)plafond worden gemonteerd of verlaagd hangend. De bediening is handmatig of motorisch met een afstandsbediening en een batterij in de bovenbak. Een onderlat als verzwaring zorgt ervoor dat het geheel strak blijft hangen. Reinigen van de folie kan volgens Liedeco met zeep of een mild schoonmaakmiddel met water. Voor het desinfecteren van de folie wordt aangeraden een op alcohol gebaseerd mild schoonmaakmiddel te gebruiken met een zachte doek, spons of zeem.

Meer informatie: www.liedecoprotect.com. Klik hier voor een filmpje.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten