Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

App om interieur(producten) bij elkaar te swipen

Met de app Home Swiper kun je al swipend kiezen uit 20.000 interieurproducten afkomstig van een aantal webshops en direct kopen. Ook kun je met de app een digitaal moodboard samenstellen.

De Home Swiper is een app waarmee je uit een (tot nu toe) twintigtal webshops producten kunt ‘keuren’ door te swipen; je vindt ze leuk of je vindt ze niet leuk. Via de app kun je doorlinken naar de webshops en direct bestellen. Om tot een keuze te komen kun je onder meer selecteren op productcategorie, prijs, materiaal, kleur en verzendinformatie. Door het ‘liken’ van producten maak je een selectie en kun je een digitaal moodboard samenstellen waardoor je kunt zien of de gekozen producten bij elkaar passen. Met de optie budget wordt bijgehouden wat de gekozen producten bij elkaar kosten. Iedere nacht wordt het aanbod van de aangesloten webshops ververst zodat de app altijd up to date informatie kan verschaffen.

Affilatie marketing
Met de app kun je ‘swipend je droominterieur samenstellen’ zo beloven de makers. De producten daarvoor komen van webshops die zich bezighouden met affiliate marketing. Home Swiper (de affiliate) promoot de producten van de aangesloten webshops en krijgt een bepaald percentage commissie wanneer er gekocht wordt. Home Swiper is dus geen webshop, maar fungeert als tussenpersoon en verwijst naar de aangesloten webshops. Volgens Richard Pronk, een van de bedenkers van app, kunnen ook winkeliers met een webshop zich aansluiten, mits zij zich hebben aangemeld bij een affiliate netwerk zodat er speciale links gemaakt kunnen worden. Tot nu toe aangesloten webshops zijn onder andere FashionforHome, B-Original, Fun Design, vtwonen en Woonexpress.

Selecteren producten
Volgens Pronk zitten tot nu toe zo’n 40.000 producten in de verzamelde webshops en is de keuze relatief beperkt. Hij verwacht dat met name woonaccessoires goed verkocht zullen gaan worden vanwege de relatief lage prijs. Het ligt in de bedoeling om het filtersysteem te verfijnen zodat gebruikers van de app nog gerichter kunnen zoeken. De app is voorlopig alleen geschikt voor iPhone en iPad en te downloaden via de App Store. Wie zich eenmaal heeft aangemeld kan ook via een laptop of pc inloggen.

Meer informatie: www.homeswiper.nl en www.facebook.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten