Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Apple introduceert slaaptracker

Met de slaaptracker Beddit 3.5 kunnen gebruikers hun slaaptijd, hartslag, vochtigheid en temperatuur in de slaapkamer meten. Ook geeft het aan of de gebruiker van de tracker snurkt.

De slaaptracker is een 2 millimeter dunne strip met een sensor die op de matras onder het laken moet worden gelegd. Deze wordt via een app verbonden met een iPhone of Apple Watch waarop je gegevens kunt aflezen. Het gaat om gegevens over ademhaling, hartslag, slaaptijd en de vochtigheid en temperatuur in de slaapkamer. Ook kan de tracker aangeven of de persoon die op de tracker ligt snurkt.

Gegevens bewaren
Volgens Apple geeft de tracker inzicht in je slaapgedrag en kun je jezelf 'doelstellingen geven' zoals de tijd dat je naar bed gaat en je slaapduur. De app motiveert je om je doelstellingen te halen en laat hiervoor meldingen verschijnen met de resultaten van de afgelopen nacht, met de boodschap dat het tijd is om te gaan slapen en met weekoverzichten. De slaapanalyse- en hartslaggegevens kun je bewaren in de Health app van Apple.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten