Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Auping Auronde krijgt update

De Auronde, dé bestseller van Auping, krijgt een opfrisbeurt. Daarbij horen nieuwe kleuren, fineer in eiken- of walnoot en een aangepast hoofdbord. Ook is het mogelijk een oud bed geheel te laten opknappen.



De Auping Auronde is het meest succesvolle product van de Deventer beddenfabrikant en stamt uit 1973. Het is nog steeds een bestseller met de kenmerkende gebogen lijnen van 15-laags verlijmd beukenhout. Vanaf heden komt daar een afwerking in eiken- of notenfineer bij. Ook is het eikenfineer af te werken in vier nieuwe beitskleuren. Het hoofdbord heeft een kleine wijziging ondergaan en de aluminium 'ogen' in de poten (onderdeel van de bevestiging) zijn in een bijpassende of juist contrasterende kleur leverbaar. Door deze aanpassingen stelt Auping dat iedereen een 'persoonlijke Auronde' kan samenstellen.



Restyling oude bed
Voor mensen die al een dergelijk bed hebben biedt Auping een restyling aan waarbij beschadigingen worden weggewerkt en het geheel een nieuwe kleur kan krijgen. Met deze service wil de fabrikant invulling geven aan de zelfgeformuleerde wens om zoveel mogelijk circulair te produceren. Het bed voor zo'n restyling wordt opgehaald en drie weken later weer thuisbezorgd.



Extra's
De Auronde verscheen voor het eerst in 1973 op de markt en is al jarenlang het sucesnummer van Auping. In 2013 waren er al een miljoen van verkocht. Het basismodel van ontwerper Frans de la Haye bestaat uit niet meer dan vier panelen en vier poten. Inmiddels zijn er meerdere lengte- en breedtematen, drie verschillende hoogtes, bestaat er een deelbare versie en kan het bed worden aangekleed met een achterwand (met of zonder nachtkastjes), een lectuurhouder en een aanhaaktafeltje. Standaard leverbaar in zes kleuren (plus nu de nieuwe kleuren en afwerkingen), al dan niet in hoogglans en in principe in iedere RAL-kleur.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten