Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Avek bedden blijken onverwoestbaar

Bedden van de Friese producent Avek blijken lang mee te gaan. Het bedrijf ontving een bericht van iemand die als bewijs een garantielabel uit 1955 opstuurde dat vastzit aan een bed uit dat jaar.
 


Beddenfabrikanten brengen regelmatig nieuwe modellen op de markt en Avek is daarop geen uitzondering. Hoewel het hierbij vooral gaat om boxsprings zijn bedden met een spiraalbodem de basis van het in 1927 opgerichte bedrijf. Onlangs ontving Avek een mail van iemand die nog een aantal bedden heeft uit 1955 en aan de spiraalbodem van een van die bedden zit - vastgemaakt met een touwtje - nog een origineel garantiebewijs (met 15 jaar garantie).

De mail spreekt voor zich: Bijgaand een foto die ik maakte van een garantielabel op een spiraalbodem van een Avekbed. Ik dacht dat jullie het wel leuk zouden vinden dit te ontvangen. Het label zit nog steeds op een bed, dat is aangeschaft in 1955 door mijn opa voor ons vakantiehuisje op Terschelling. Opa heeft toen 6 van die metalen frames met spiraalbodem aangeschaft. We hebben het huisje nog in de familie en we slapen nog steeds op deze bedden, ondanks het feit dat de garantietermijn nu wel is verlopen! Af en toe een nieuw matras en het slaapt prima.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten