Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ballenbak voor volwassenen bij Ikea in Duiven

Ikea Duiven viert zaterdag het begin van de zomer met een Midzomer Festival. Onderdeel daarvan is een grote ballenbak voor volwassenen met 100.000 ballen.



De bak komt buiten te staan en is van XXL formaat; 12,5 meter lang, 6 meter breed en 1,5 meter hoog. Er komen 100.000 ballen in waartussen de ‘oudjes’ zich lekker kunnen uitleven. Een dergelijk grote ballenbak is eerder een keer geplaatst in het Zwitserse Spreitenbach. Dit gebeurde nadat een Zwitserse blogger had geklaagd over het gebrek aan de 'fun factor' voor Ikea-bezoekers boven de negen jaar. Volgens de regels van Ikea is dat de leeftijdsgrens waarboven je niet meer in de ballenbak mag.

Speciale munten
Naast de ballenbak voor volwassenen zijn er Zweedse hapjes, een zweefmolen en een rodeo eland. Bezoekers kunnen op het Midzomer Festival betalen met speciale Ikea-munten. Die krijgen klanten bij iedere 10 euro die in de winkel is uitgegeven. Zowel winkel als festival zijn geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Update 23 juni: Ballenbakfeestje gaat niet door.
Vanwege het voorspelde slechte weer op zaterdag gaat het feest met de ballenbak niet door. Volgens Ikea kan de veiligheid voor de mensen niet worden gegarandeerd. De ballenbak naar binnen verplaatsen is onmogelijk vanwege de afmetingen.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten