Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bed van acht lagen eiken

Het bed Organique van de Poolse fabrikant Gie El bestaat uit acht op elkaar liggende lagen eiken die zorgen voor een grillige vorm. In dezelfde stijl zijn er ook kasten en nachtkastjes.

Gie El was een van de meubelfabrikanten uit Polen die onlangs op de beurs Ambiente in Frankfurt stond en daar opviel tussen de vele woonaccessoires, een van de speerpunten van de beurs. En paar weken daarvoor was het bedrijf aanwezig op de meubelbeurs IMM in Keulen en ook daar trok het bekijks met het bed Organique. Het bed bestaat uit acht op elkaar gestapelde eiken latten die alle een grillig verloop hebben.
 


Uitneembare hoofdborden
Het bed bed wordt geleverd met een frame waarin twee lattenbodems passen. De matrashoogte in instelbaar door het frame wat hoger of lager te plaatsen en het bed is geschikt voor matrassen van 160, 180 en 200 x 200 cm. Het bed heeft twee kunststof hoofdborden die in een uitsparing worden geschoven en zowel horizontaal als verticaal kunnen worden gebruikt. Je kunt de hoofdborden ook weglaten en in de beschikbare gleuf een houten latje plaatsen.
Er zijn twee kleuren beschikbaar: (licht) eiken en een donkerder variant. In dezelfde vloeiende stijl zijn er nachtkastjes en sideboards. Ook biedt de fabrikant stoelen waarbij de rug voorzien is van het typerende golvende hout.

Breed assortiment
Naast bovengenoemde producten levert Gie El ook stoelen, diverse tafels en verlichting. Dat het bedrijf als meubelfabrikant op de IMM stond is niet vreemd, maar Ambiente is geen voor de hand liggende beurs want deze richt zich meer op woonaccessoires, cadeau-artikelen en producten voor de gedekte tafel. Op diezelfde beurs stonden nog een paar meubelfabrikanten uit Polen en vrijwel allemaal met zeer fraai afgewerkte houten meubelen, gericht op het hogere segment.

Meer informatie: www.gie-el.pl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten