Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beddenbeurs Hollandsch Slapen weer in Baarn

De kleinschalige beurs Hollandsch Slapen wordt op 12, 13 en 14 september in Baarn gehouden in Kasteel Groeneveld. Belangrijkste doelgroep is de slaapspeciaalzaak.
 


Deelnemers aan de beurs zijn Auping, Avek, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, Hilding Anders, Gebrs. Jonk, Kuperus, Mahoton, M-Line, Perzona en retailorganisatie Euretco. Het deelnemersbestand is al jarenlang vrijwel gelijkluidend en de opzet van het evenement (de organisatie spreekt liever niet van een 'beurs') is ook identiek aan voorgaande edities: het gaat niet zozeer om het tonen van nieuwigheden, maar meer om het uitwisselen van informatie en het opdoen van nieuwe of het of bestendigen van bestaande contacten.

Bekende locatie
De editie van september vorig jaar werd geschrapt vanwege corona en ook het doorschuiven naar februari dit jaar bleek niet realiseerbaar. Bij uitzondering moest vorig jaar gekozen worden voor een andere locatie, maar dit keer vinden de aanbieders van bedden, matrassen en bedtextiel elkaar weer op het vertrouwde adres: Kasteel Groeneveld in Baarn.

Meer informatie: www.hollandschslapen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten