Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beddensegment grootste verrassing in De Woonindustrie

De presentatie van bedden en matrassen in De Woonindustrie is het grootste nieuws op de voorjaarsbeurs. Met aangeklede bedden, grote foto’s aan de wand in een donker decor maakt het ingeslapen beddensegment een verrassende herstart.

Gisteren startte in De Woonindustrie in Nieuwegein de voorjaarsbeurs met een consumentendag, vandaag en de komende twee dagen zijn voorbehouden aan de vakbezoekers. De grootste vernieuwing komt uit het slaapsegment. Daarbij gaat het niet zozeer om de producten, maar vooral om de presentatie. Totaal 15 aanbieders van bedden, matrassen, complete slaapsystemen en bedtextiel presenteren zich gezamenlijk onder de naam De Droomindustrie. Nauwelijks kale matrassen of bedbodems, maar compleet opgemaakte bedden staan opgesteld in verschillende ruimtes met achter ieder hoofdeinde een grote foto van (veelal beroemde) schilderijen zoals de Nachtwacht en het melkmeisje van Vermeer. Zwarte wanden en een zwart plafond zorgen voor de juiste entourage.

15 exposanten
Deelnemers zijn Boxspring Design, Bonna Benelux, Brouwers Bedding, Cartel Bedding, Cassenz, Cox Slaapcomfort, HML Bedding, Kreamat, Van Landschoot, Polypreen, Renabed, Styldecor, Velda, Vroomshoop en Wellington. Bij elkaar zorgen zij voor enige tientallen opstellingen. Het geheel is verdeeld over diverse ruimtes, voorzien van grote en kleine tafels met zitgelegenheid. Exposanten zijn enthousiast over de opstelling, net als de bezoekers. Op zondag was het centrum open voor consumenten en deze reageerden zeer positief op de presentatie, zo laten diverse standhouders weten.

Uitbreding designsegment
Naast bovenstaande exposanten overheersen op de beurs gewoontegetoruw de aanbieders van meubelen. Daarnaast is er een belangrijk segment verlichting dat zich gezamenlijk presenteert op de tweede verdieping. Op bescheidener schaal telt de beurs aanbieders van karpetten en woonaccessoires. Het onderdeel met deignmeubelen is verder uitgebreid en positioneert zich op de eerste verdieping.

De beurs in de Woonindustrie loopt nog t/m 17 februari

 


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten