Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bestuurswisselingen bij agentenvereniging VIIA

Tijdens de jaarlijkse agentendag van de Vereniging Interieur Importeurs & Agenten (VIIA) op 22 oktober is Marco Barbuio verkozen tot de nieuwe voorzitter. Ook maakten drie bestuursleden plaats voor hun opvolgers.

Marco Barbuio is de opvolger van Christel Jansen die zes jaar voorzitten was. Barbuio is sinds 2012 lid van de VIIA, waarvan de laatste jaren als bestuurslid. Hij wordt de komende drie jaar bijgestaan door de nieuwe bestuursleden Renate van Velthoven (0031 Design), Gina Sanders (Caat Brands Agency/Yellowstone) en Bart Brugman (Bart Brugman). Feiko Toby (Feiko Toby agenturen), sinds 2015 bestuurslid, is verkozen voor een volgende periode van drie jaar. Naast Christel Jansen traden ook Anton van der Lande en Marc Reith af als bestuurders.

Blij en trots
Secretaris Ab Huijer laat op LinkedIn weten: Wij zijn als VIIA heel erg blij met en trots op onze nieuwe voorzitter, Marco Barbuio. En natuurlijk geldt dat ook voor onze (nieuwe) bestuursleden. Heel veel dank aan Anton van der Lande en Marc Reith voor hun bestuurswerk en in het bijzonder heel veel dank aan Christel Janssen voor haar jarenlange inzet voor de VIIA, zowel als bestuurslid en vooral als gepassioneerde voorzitter.'

Wat doet de VIIA
De VIIA is een vereniging van en voor importeurs en agenten in de interieurbranche, zowel nationaal als internationaal. De VIIA behartigt de belangen van de aangesloten leden en biedt haar leden ook juridische, organisatorische, communicatieve en bemiddelende ondersteuning. VIIA biedt ondr meer ondersteuning op het gebied van beoordeling agentuurovereenkomsten, arbeidsrecht, plagiaat/modelinbreuk, vastgoedrecht en meer juridische zaken waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen.

Meer informatie: www.viia.nu

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten