Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beter Bed verkoopt ook Tempur matrassen

Vanaf Pasen verkoopt Beter Bed naast het eigen assortiment ook matrassen van Tempur in alle filialen. Met deze aanvulling denkt de beddenketen een nieuwe doelgroep te bereiken.
 


Beter Bed Benelux en Sängjätten (keten van beddenspeciaalzaken in Zweden) starten een samenwerking met Tempur. In de Beter Bed winkels in Nederland (83), België (17) en Zweden (27) zijn vanaf Pasen ook de producten van Tempur verkrijgbaar. Het gaat om een beperkt aantal modellen waarbij alle vestigingen zullen worden voorzien van een complete winkelpresentatie. Beter Bed zegt met de toevoeging van Tempur matrassen een goede aanvulling te hebben op het bestaande assortiment en hoopt hiermee een nieuwe doelgroep te bereiken.

Samenwerking met Emma
Het is het tweede 'vreemde' merk waar Beter Bed mee in zee gaat. Sinds september 2017 levert de retailer matrassen van start up Emma die zelf alleen online verkoopt. Emma is leverancier van een zogenaamde one fits all matras, een uniforme matras met slechts een hardheid. Deze wordt opgerold in een doos aangeboden. Hiermee richt Emma (en Beter Bed) zich op een wat jongere doelgroep.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten