Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs All4Home verandert concept

De decoratievakbeurs All4Home krijgt voor de voorjaarseditie een andere naam (Flashi-D) en een andere invulling. Het betekent een strengere selectie, minder standruimte en exposanten moeten zelf voor de bezoekers gaan zorgen.


All4Home is een woonaccessoirebeurs die sterk leunt op bezoekers uit de bloemisterij. Afgelopen maand werd de decoratie-, cadeau- en bloemistenbeurs voor de zevende keer gehouden. Dit was de najaarsbeurs want er is ook jaarlijks een voorjaarsbeurs. Deze laatste wordt nu aangepast en gaat Flashi-D heten, de afkorting van voor Flowers Lifestyle Accessories Seasonal Home Interior Decoration. Volgens de organisator weerspiegelt dat het nieuwe beursconcept.

Kleiner en korter
Het betekent minder deelnemers, minder standruimte, slechts 2 dagen durend (in plaats van 4) en deelnemers worden geacht zelf te zorgen voor een bepaald aantal bezoekers. Daarnaast zijn parkeren en catering gratis. Volgens organisator Olivier Claesens van Claever Associates is het nieuwe beursconcept een ‘VIP-event’ en wordt bewust afgestapt van het traditionele beursconcept. De beurs wordt op 29 en 30 januari 2017 gehouden in het Godshuis in Sint-Laureins, een oud klooster op de grens van Zeeuws-Vlaanderen en België.
De najaarseditie van All4Home houdt deze naam en wordt gehouden van 26 t/m 29 augustus in Brussel.

Meer informatie: www.flashi-d.be en www.all4home-fair.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten