Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs DECO-oh! gaat niet door

De voor begin september geplande decoratie- en accessoirebeurs gaat niet door. Als reden hiervoor verwijst de organisatie naar de crisis en de veranderende markt.

Van 1 tot en met 3 september zou het feest zijn want het was de 50e verjaardag van de beurs, gericht op de decoratie- en bloemistensector. De beurs, te houden in Brussels Expo onder de rook van het Atomium, zou ‘samen gaan’ met de Brusselse Trade Mart onder de naam Brussels Interior Event. Maar die gemeenschappelijke paraplu bleek niet voldoende bescherming om de beurs te kunnen laten doorgaan. ‘Ondanks al de inspanningen van het team kunnen we de septembereditie van DECO-oh! niet laten plaatsvinden’, zo is op de website te te lezen.

Impact crisis
De impact van de economische crisis, de veranderingen in de decoratie- en floristen sector en de hogere verwachtingen van de exposanten noodzaakten de beursorganisatie een stapje terug te zetten en het concept opnieuw onder de loep te nemen. Want de organisatie hoopt ‘binnenkort de markt te kunnen verrassen met een sterk verhaal dat perfect inspeelt op de nieuwe noden van de sector’. Organisator BFE (Brussels Fairs and Exhibitions) stopt dus weliswaar met DECO-oh! in de huidige vorm, maar wil in 2014 met iets anders komen. Voor de volledigheid: Brussels Interior Event in de Trade Mart gaat wel door.

Meer informatie: www.bdecooh.eu

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten