Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Design District trekt 10% meer bezoekers

De vorige week in Rotterdam gehouden beurs Design District trok 7.618 bezoekers, een stijging van 10%. De organisatie spreekt van een hoge kwaliteit bij de exposanten en waardering bij de bezoekers.

Ondanks, of misschien zelfs dankzij, het warme weer trok de beurs een goed bezoek. Naast nieuwigheden vielen de vele fraaie presentaties op. Geen grote stands, maar wel mooi en opvallend kleurrijk. Ondanks de succesvolle verhuizing (in 2017) naar de Van Nellefabriek en het hoge aantal bezoekers dit jaar is het niet zeker over de beurs daar blijft. 'Misschien blijven we in Rotterdam, misschien trekken we verder…. Na de zomer weten we meer!' aldus een persbericht van de beursorganisatie.

Circulaire producten
Tijdens de beurs werden diverse prijzen uitgereikt. Cowerk kreeg in de categorie 'product' de eerste prijs voor Cast, een modulair systeem dat gemaakt is van gebruikt plaatmateriaal. Dat wordt verzaagd waarna met standaardprofielen en zelf ontworpen koppelstukken vrijwel ieder gewenst formaat kast gecreëerd kan worden. De Cast van Cowerk (zie foto) was het meest uitgesproken product dat je zou kunnen scharen onder de paraplu van circulariteit, een begrip dat in de projectsector steeds belangrijker wordt. 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten