Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Design District verplaatst naar november

Design District, vakevenement voor interieurdesign, is verschoven naar 3 tot en met 5 november. Locatie is de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.
 


Design District wordt altijd in het (late) voorjaar/begin zomer gehouden, maar gezien de beperkingen rond het coronavirus is besloten om de planning voor aanstaande juni te verlaten. De beurs, door de organisatie betiteld als 'het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland' is verplaatst naar begin november. Op de beurs zullen zo'n 200 merken aanwezig zijn en volgens de organisatie staan de meesten 'te popelen om weer producten te presenteren en klanten face-to-face te ontmoeten.' Vorig jaar ging de beurs niet door vanwege de coronacrisis.

Programma
Design District richt zich met name op de projectmarkt en (daarin) het hogere segment. Naast het tonen van producten zijn er tijdens het evenement ook lezingen en exposities van jonge ontwerpers en studenten van verschillende opleidingsinstituten. De beurs wordt gehouden in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Meer informatie: www.designdistrict.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten