Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Domotex 2023 krijgt andere indeling

De halindeling van vloerenbeurs Domotex in Hannover wordt volledig veranderd. Daarmee wordt ook een tweedeling gemaakt tussen de segmenten Rugs (vloerkleden) en Flooring, alle andere soorten vloerbedekking.
 


Nadat in januari 2020 de laatste editie plaatsvond, hoopt de organisatie van Domotex dat na de coronapandemie er weer een 'normale' beurs kan worden gehouden in januari 2023. De halindeling wordt volledig omgegooid; in de hallen 2, 3 en 4 komen de traditionele handgeknoopte tapijten en in hal 5 en 6 de machinaal vervaardigde kleden, kamerbreed tapijt en tapijttegels Dat alles onder de noemer Rugs. Alle andere soorten vloerbdekking zoals laminaat, parket, pvc, linoleum, rubber etc. worden ondergebracht in de hallen 19 tot en met 23 onder het label Flooring.

Duurzaamheid centrale thema
In hal 6 worden 'actuele trends' gepresenteerd waarbij de vormgeving wordt ingevuld door interieurdesigners. Dit moet 'inspiratie geven', zo laat de beursorganisatie weten.
In hal 23 komt een platform met producten waar je het etiket 'duurzaamheid' op kunt plakken. Duurzaamheid is tevens het centrale thema van de beurs.
Hal 22 is de plek waar producten te zien zijn die alles te maken hebben met het leggen en onderhouden van vloerbedekking, denk aan lijmen, lakken, plinten, gereedschappen en machines voor installatie en onderhoud.

Kwakkelende koers
Domotex kwakkelt al jaren en de beursorganisatie is zoekende naar een stabiele invulling die voor exposanten en bezoekers duidelijk is. Met de nieuwe indeling en invulling denkt men in Hannover dat nu te kunnen geven. Het voor langere tijd niet doorgaan van de beurs vanwege de coronapandemie lijkt weinig invloed te hebben op het aantal aanmeldingen tot nu toe. Volgens de beursorganisatie is dat als positief te beoordelen.
Domotex wordt gehouden van 12 tot en met 15 januari 2023.

Meer informatie: www.domotex.de


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten