Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Domotex verschuift van januari naar mei

De voor januari geplande beurs Domotex gaat niet door. Vanwege de onzekerheden rond corona is de beurs in Hannover verschoven naar mei 2021.
 


Gezien de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de coronapandemie heeft de organisatie van Domotex, internationale beurs voor vloerbedekkingen, besloten om de beurs niet te laten plaatsvinden op de geplande datum in januari. Van 15 t/m 18 januari zouden de hallen in Hannover moeten vollopen met nieuwsgierige bezoekers, maar dat gaat niet door. Er is een algemene onzekerheid met betrekking tot reizen naar het buitenland, veel landen hebben strikte reis- en quarantainevoorschriften ingevoerd en het is onmogelijk te voorspellen hoe lang deze voorschriften van kracht zullen zijn. De concrete uitwerking hiervan resulteerde in de afzegging van deelnemers en bezoekers en alles tezamen leidde tot de conclusie dat het niet realistisch is om de beurs te laten doorgaan. Deze wordt nu doorgeschoven naar 20 t/m 22 mei.

Hybride beurs
De komende beurs zal een hybride karakter hebben, enerzijds gewoon fysiek zoals altijd, anderzijds wordt dat aangevuld met 'virtuele formats', zo laat de organisatie op de site weten. Mensen die niet in staat zijn om de beurs fysiek te bezoeken, krijgen zo de mogelijkheid om digitaal informatie te verkrijgen. Hiermee hoopt de organisatie exposanten toch een breed internationaal bereik te geven. Hoe deze 'digitale beurs' er precies zal uitzien, is nog niet bekend.
Op 15 januari, de oorspronkelijke startdatum, is een digitale conferentie gepland. Voor die tijd volgt meer informatie, zo belooft de beursorganisatie.

Mer informatie: www.domotex.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten