Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Domotex wijzigt halindeling

Vloerbedekkingsbeurs Domotex kent per januari 2017 een andere indeling van de hallen. Hal 9 wordt een soort trendhal waar aandacht wordt gegeven aan innovaties, trends en lifestyle.



Domotex, te houden van 14 t/m 17 januari 2017 in Hannover, geldt al jaren als grootste beurs ter wereld voor vloerbedekking. Per komende editie gaat de halindeling behoorlijk op de schop en worden de diverse productgroepen anders verdeeld over de diverse hallen. Met de hand vervaardigde tapijten en karpetten komen in de hallen 2, 3 en 4 en de machinaal vervaardigde tapijten en karpetten gaan naar hallen 5, 6 en 7. Elastische vloerbedekking, pvc, parket en laminaat verhuizen naar de hallen 11, 12 en 13. Ook in hal 13 ruimte voor legtechnieken. In hal 8 komen de moderne handgemaakte tapijten en karpetten.

Meer aandacht voor trends
Meteen hierna, in hal 9, wil de beursorganisatie een soort trendhal inrichten waar trends, innovaties en ‘lifestyle’ een plaats moeten krijgen. Het markeert een verandering bij de organisatie die meer aandacht wil geven aan innovaties in bredere zin. Daarbij gaat het niet alleen om de pure producten, maar ook om design, interieurinrichting en trends hierin. Zo heeft de organisatie een vijftal jonge designers uitgenodigd die op de beurs zullen laten zien hoe zij tegen vloerbedekking aankijken en daarbij behorende producten.

Meer informatie: www.domotex.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten