Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Domotex zoekt innovaties

Voor de beurs Domotex is de organisatie op zoek naar innovatieve producten. Deelnemers aan de beurs kunnen hun producten opsturen waarna een selectie wordt gemaakt die getoond wordt tijdens de beurs, komende januari in Hannover.

Met het platform Innovations@Domotex wil de organisatie van de beurs meer aandacht geven aan innovaties. Op een drietal plekken op de beurs (16 t/m 19 januari in Hannover) wordt een selectie getoond van innovatieve producten. Bezoekers krijgen daardoor een compact overzicht en voor exposanten heeft deelname volgens de organisatie meerdere voordelen: je krijgt publiciteit van de pers, je krijgt (hopelijk) meer bezoekers op de stand en je product wordt geplaatst in een tijdens de beurs verkrijgbaar boekje waarin alle innovatieve producten worden gebundeld. Deelnemers aan de beurs kunnen vanaf heden hun producten insturen tot 3 november. Daarna maakt een jury een selectie.

Vijf categorieën
Er is een onderverdeling in de productcategorieën textiele vloerbedekking & vezels en garens, elastische vloerbedekkingen, parket, hout en laminaat, moderne handgemaakte tapijten en als laatste de categorie applicatie- en installatietechniek. Een selectie hieruit wordt in november gedaan en zal te zien zijn op specifieke plekken in de hallen 6, 9 en 17 tijdens de beurs. Dit alles onder de paraplu van het concept Innovations@Domotex. Deelname is gratis.

Meer informatie: www.domotex.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten