Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Dutch Design Dock succes

De gisteren begonnen tweedaagse mini-beurs Dutch Design Dock in Nieuwegein blijkt een voltreffer. Het bezoek was boven verwachting en er werd onbehoorlijk georderd.



De nieuwe beurs Dutch Design Dock ging gisteren van start in de Beursfabriek in Nieuwegein. Het is de opvolger van de beurs die eerder tweemaal werd gehouden in The Wall, het lange, golvende, rode koop- en belevingscentrum annex geluidsscherm aan de A2 bij Utrecht. DDD, zoals de beurs wordt afgekort, trok de eerste dag bijna net zoveel bezoekers als de vorige keer in twee dagen, zo laat organisator Euretco weten. Sommige exposanten zijn verbaasd over de hoge opkomst en konden op de eerste dag 70% van het klantenbestand verwelkomen. Vandaag is de laatste dag van het tweedaagse evenement.



Exclusieve toegang
Tegelijkertijd met Dutch Design Dock wordt in het aanpalende pand De Woonindustrie de najaarsbeurs gehouden. Beide gebouwen zijn met een corridor met elkaar verbonden, maar deze was op de eerste dag afgesloten om bezoek over en weer tegen te gaan en het DDD exclusief te houden. Dit op verzoek van diverse exposanten van DDD. Later op de dag werd besloten om de doorgang open te stellen zodat bezoekers makkelijk van het ene naar het andere gebouw konden lopen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten