Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs en conferentie over het printen van interieurs

Op 10 maart wordt in Amsterdam Printeriors gehouden, een conferentie over digitaal printen voor interieurdecoratie. Diverse sprekers zullen inzicht geven in de groei en creatieve ontwikkeling van digitaal printen.

De conferentie richt zich vooral op interieurdesigners. Verschillende experts uit binnen- en buitenland laten hun licht schijnen over verschillende aspecten; marktontwikkelingen, hoe in te spelen op te verwachten interieurtrends, de techniek van printen op vinyl, glas, staal, hout en keramiek en personaliseren door middel van print. Ook het printen van meubels komt aan de orde. De voertaal tijdens het congres is Engels. 

‘Geprint’ hotel
De Printeriors conferentie vindt gelijktijdig plaats met ‘The Print Hotel’, een show met gedecoreerde wanden, vloeren, armaturen, meubels, tapijten, textiel en accessoires in een ‘hotel-omgeving’. Alle producten in deze show zijn geproduceerd met de nieuwste decoratieve printtechnieken. De show is gratis toegankelijk.

Beurs
Printeriors wordt gehouden in de RAI in Amsterdam, tegelijkertijd met printbeurs FESPA Digital 2016 en European Sign Expo voor niet-geprinte signage. Hier kunnen designers de technologie en innovaties ontdekken die de drijvende kracht vormen achter de trends op het gebied van geprint interieurdesign. Ook kunnen ze hier hoe ze hun ideeën werkelijkheid kunnen laten worden. Deze twee beurzen lopen 8 maart t/m 11 maart.

Meer informatie: www.fespa.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten