Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Hollandsch Slapen schuift door naar 2021

Het specialistische 'slaapevenement' Hollandsch Slapen gaat niet door. De beurs zou begin september worden gehouden, maar is verplaatst naar maart 2021.
 


Hollandsch Slapen stond op de agenda voor 6 t/m 8 september en tot 1 september zijn grotere evenementen vanwege corona verboden. Hoewel de beperkende maatregelen steeds verder worden verruimd is het de vraag 'of het verstandig is zo’n event te organiseren dat zo kort na die datum ligt', zo laat de organisatie weten. Tegelijkertijd geeft zij meteen antwoord: Nee, dat is niet handig. Scepsis bij bezoekers om naar de beurs te gaan, terughoudende koopbereidheid bij hen vanwege slechte omzetten, onzekerheid over de komende tijd en de praktische invulling van het anderhalvemeter regime worden aangevoerd als reden om de beurs voor september af te blazen.

Maart 2021
De nieuwe datum wordt nu 7 t/m 8 maart 2021, een tijdstip wanneer de meeste vakanties, carnaval en eventuele winterse omstandigheden voorbij zijn. Het aantal deelnemers (dertien) blijft gelijk, net als de plaats van handeling: Klooster Bethlehem in het Brabantse Haren.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten