Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs IMM geeft ruimte aan blogsters

Tijdens de meubelbeurs IMM in januari 2017 krijgen een tweetal blogsters de mogelijkheid om een ‘stand’ naar eigen inzicht in te richten. Dat gebeurt deels met producten van exposanten.

De Nederlandse blogster  Desiree Groenendal is een van de twee blogsters die is uitgenodigd door de organisatie van de Koelnmesse om op de IMM (16 t/m 22 januari in Keulen) om een eigen ruimte in te richten. Op 100 m2 zal zij laten zien wat haar ideeën daarover zijn. Dat is strak, ‘Scandinavisch’, gecombineerd met ‘industriële elementen’ en met zwart als favoriete kleur, zo blijkt uit haar blog Vosgesparis.

Ideeën over keuken en koken
De Amerikaanse blogster Holly Becker zal zich profileren op Living Kitchen, het segment keukens dat iedere twee jaar op de beurs vertegenwoordigd zal zijn. Becker zal haar ideeën rond keuken en koken op de beurs vormgeven. Becker’s blog heet Decor8 en hiermee bereikt zij een internationaal publiek.

Social media
De IMM nodigt de blogsters uit omdat de drieslag wonen-inrichten-design volgens de beursorganisatie een belangrijk thema is in het totale veld van social media. Het geheel wordt gepresenteerd onder de naam immspired, the bloggers' trendshow

Meer informatie: www.imm-cologne.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten