Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Interzum toont techniek en trends van de toekomst

Interzum is dé beurs om nieuwe materialen en nieuwe technieken te ontdekken. Professionals uit de bedden- en meubelindustrie vinden hier de producten die zij als halffabrikaten inzetten voor hun eigen ontwerpen.

De Interzum (16 t/m 10 mei in Keulen) is opgedeeld in een drietal segmenten: Textile & Machinery, Function & Components en Materials & Nature, verdeeld over 12 hallen. Interzum is de beurs waar toeleveranciers van de matrassen- en meubelfabrikanten hun waren tonen. Innovatieve materialen en technieken die in de toekomst worden gepresenteerd in klant en klare producten als meubels, bedden en keukens vinden hier hun oorsprong.

Oppervlaktematerialen
Oppervlaktematerialen (denk aan fineer en laminaten), meubelbeslag, verlichting, elektromotoren, glij- en hefsystemen voor lades, schuimsoorten, leer, stoffen en apparatuur voor stofferen, het is allemaal aanwezig op Interzum. Nieuwe stof- en leersoorten en de bewerkingen hiervan vinden hier hun première.Pleinen voor ontmoeting en verdieping
Ieder segment heeft een eigen ‘piazza’, een plein waar bezoekers elkaar kunnen treffen alsof ze aan de wandel zijn in een stadje of dorp. Op ieder plein wordt een bepaald thema belicht en uitgediept via lezingen en discussies. Zo zal op het plein bij het segment Materials & Nature het thema ‘individualisering’ zijn wat onder meer tot uiting zal komen in de keuzemogelijkheden door het enorme aanbod oppervlaktematerialen en kleuren.

Vooruitlopend op trends
Hoewel de beurs zich niet profileert als platform voor trends zoals bijvoorbeeld de zusterbeurs IMM in Keulen, is Interzum wel het platform waar de jongste technische ontwikkelingen te zien die later in complete producten terugkomen. Het hoge niveau van innovatie van de beurs is in feite de opstap naar wat later als trend wordt gepresenteerd door interieurbouwers, meubelfabrikanten en beddenmakers.

Meer informatie: www.interzum.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten