Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Light & Building afgelast en verschoven naar september

Vanwege de toename van de verspreiding van het coronavirus gaat de geplande editie van Light & Building in Frankfurt niet door. De beurs wordt verschoven tussen midden en eind september.

Gezien de recente ontwikkelingen heeft Messe Frankfurt de beurs Light en Building die van 8 t/m 13 maart zou worden gehouden afgelast. Het onverwacht opduiken van het coronavirus in Italië, de checks die mensen uit China zouden moeten ondergaan en de toenemende reisrestricties zijn belangrijke reden om de beurs af te gelasten, zo laat de beursorganisatie weten.

Gezamenlijk besluit
De beursorganisatie laat weten dat de beslissing is genomen in overleg met diverse partners en belangenorganisaties in Duitsland en dat ook de belangrijkste organisaties uit Italië in het besluit zijn betrokken. Na Duitsland komen de meeste exposanten en bezoekers van Light & Building uit China en Italië.
Light & Building is een beurs voor verlichting, elektrotechniek en huis- en gebouwautomatisering waarvoor 2.640 exosanten op de lijst stonden. De beurs wordt om de twee jaar gehouden. In 2018  trok de beurs 220.000 bezoekers.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten