Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Light + Building verschuift naar oktober

De beurs Light + Building in Frankfurt gaat in maart niet door en wordt verschoven naar begin oktober dit jaar. Oorzaak is de coronapandemie en de daaruit volgende maatregelen.
 


Light + Building staat nu gepland voor 2 tot en met 6 oktober. De datum is in goed overleg gekozen met diverse partijen, zo laat organisator Messe Frankfurt weten. De beurs richt zich voornamelijk op verlichting, maar ook gebouwtechniek speelt hierin een grote rol. Belangrijke thema's zijn energie-efficiƫntie, elektrificatie, digitalisering, duurzaamheid, elektrisch rijden en klimaatbescherming. Of, zoals de organisatie het omschrijft, de beurs 'richt zich met zijn holistische oriƫntatie op actuele onderwerpen die bijdragen aan duurzaamheidsvraagstukken.'

Meerdere malen uitgesteld
Het is niet de eerste keer dat Light + Building wordt doorgeschoven naar een later tijdstip. De beurs wordt normaal gesproken om de twee jaar gehouden en stond oorspronkelijk op de agenda voor maart 2020. Het was de eerste grote beurs die werd gecanceld vanwege de verspreiding van het, toen nog vrij onbekende, coronavirus. Dat was in februari 2020. De beurs in Frankfurt werd verplaatst naar september 2020, maar ook dat bleek niet haalbaar. Vervolgens werd gekozen voor maart dit jaar (dus twee jaar na de oorspronkelijke datum) en wederom blijkt het virus de boosdoener; de beurs staat nu gepland voor 2 tot en met 6 oktober.

Meer informatie: www.light-building.messefrankfurt.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten