Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Maison & Objet uitgesteld tot maart

Maison & Objet gaat in januari niet door en wordt verschoven naar de laatste week van maart. Reden is de oprukkende omikron-variant waardoor er in Frankrijk beperkende maatregelen komen die het kunnen organiseren van een grote beurs zullen bemoeilijken.

Maison & Objet zou gehouden worden van 20 tot en met 24 januari 2022, maar wordt twee maanden doorgeschoven naar 24 tot en met 28 maart. Tot voor kort leek het erop dat de beurs in Parijs doorgang zou kunnen vinden, maar de snelle toename van het aantal besmettingen in Frankrijk, de te verwachten restricties en de internationale reisbeperkingen hebben de organisatie doen besluiten om de beurs voor januari af te blazen.

Beperkingen
'Verschillende landen nemen momenteel beperkende maatregelen. Maatregelen die bepaalde bezoekers vertragen of ontmoedigen om hun aanwezigheid te bevestigen. Dit is met name het geval in Frankrijk, waar de regering op maandag 27 december 2021 de invoering aankondigde van een capaciteit van 2.000 personen voor grote evenementen, waaronder vermoedelijk ook beurzen zoals Maison & Objet', aldus een verklaring van de beursorganisatie. Exposanten kunnen hun stands voor de maart-editie behouden en bezoekers die al een ticket hadden besteld hebben gewoon toegang tot de verlate editie.

Meer informatie: www.maison-objet.com


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten