Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Maison & Objet zet designer Pierre Charpin in het zonnetje

Maison & Objet mengt klassiek met design, kitsch met kunst en biedt een mix van interieurproducten kookgerei, geurtjes en stoffen.  De beurs geeft extra aandacht aan designer Pierre Charpin.



Maison & Objet (20 t/m 24 januari 2017 in Parijs) profileert zich als internationale vakbeurs voor woondecoratie. Dat moet je breed interpreteren want het omvat van alles. Meubels, interieurstoffen, woonaccessoires variërend van gadgets tot (bijna) kunst, modeaccessoires, producten voor kinderen, verlichting, kookspullen en alles in diverse stijlen. Wie geïnteresseerd is in meubelen en/of design kan terecht in de hallen 7 en 8. Wie zich breder wil oriënteren heeft meer keus.


Pierre Charpin
Maison & Objet wordt tweemaal per jaar gehouden en per keer kiest de beursorganisatie een ‘designer van het jaar’. Dat is voor de editie in januari Pierre Charpin. Charpin ontwerpt zowel kleine producten als vazen, schalen en kopjes, maar ook meubels en complete interieurs. Op de beurs presenteert hij onder meer de PC Lamp, die eerder dit jaar tijdens de meubelbeurs in Milaan werd geïntroduceerd. De lamp heeft ingebouwde gasveren waardoor kop en scharnier op hun plaats blijven bij het verstellen.

Meer informatie: www.maison-objet.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten