Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs MaterialDistrict verplaatst naar juni wegens coronavirus

De beurs MaterialDistrict is uitgesteld en doorgeschoven naar eind juni. Veiligheid van het personeel en mogelijk minder bezoekers zijn belangrijke argumenten voor deze beslissing.

MaterialDistrict zou plaatsvinden van 17 tot en met 19 maart, maar gezien de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus is besloten de beurs af te gelasten en op een later tijdstip te houden. Dat wordt 23 tot met 25 juni, eveneens in Rotterdam.

Toenemend risico
'Hoewel de Nederlandse overheid tot nu toe geen beperkingen of extra maatregelen oplegt voor het doorgaan van beurzen en evenementen in Nederland ...zien we dat steeds meer landen restricties opleggen aan het organiseren van evenementen. Ook in Nederland zien we op lokaal niveau hier al de eerste stappen in. Dat is een toenemend risico voor onze exposanten maar ook voor ons als beursorganisator', zo laat beursdirecteur Jeroen van Oostveen op de site van MaterialDistrict weten. De beurs als geheel en het sprekersprogramma wordt volledig overgezet naar de nieuwe datum.

Meer informatie: www.materialdistrict.nl


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten